Fatüzelésű PIZZAKEMENCÉK
Csatolmány | Méret |
---|---|
AMBROGI gyártói katalógus 2019 | 1.85 MB |
MEC80 gyártói adatlap | 429.08 KB |
JOLLY gyártói adatlap | 888.02 KB |
UNIVERSAL gyártói adatlap | 559.3 KB |
NAPOLI gyártói adatlap | 193.48 KB |
AMALFI gyártói adatlap | 597.21 KB |
AMBROGI (https://ambrogi.it/en/)
Professzionális fa tüzelésű és gáz üzemű pizza kemencék: kiváló teljesítmény és alacsony hulladék.
Sütőfelület: magas hőmérsékleten kezelt tűzálló téglák. (a tradicionális, régi stílus!) Erős, tűzálló beton kupola (high aluminous cement).
Professzionális forma: a magasság, a kupola görbület és a nyílás méret a sütő méretével arányos.
Szigetelés: professzionális anyaghasználat, mint például a kalcium-szilikát, expandált perlit stb.
,,Termikus lendkerék”: a sütő padló alatti nagy mennyiségben beépített professzionális építőanyag megtartja a hőt, így nincs lehűlés vagy hőmérséklet ingadozás a használat során.
Csúcstechnológia letisztult módon!
Belső átmérők: 980mm-1840 mm –ig!
A Ø 30/32 pizza méretet alapul véve, a fa tüzelésű pizza kemencében egyszerre elkészíthető pizzák számára néhány példa:
Egy Ø 1100 mm belső méretű kemencében egyszerre 4-5 pizza süthető.
Egy Ø 1300 mm belső méretű kemencében egyszerre 6-7 pizza süthető.
Egy Ø 1450 mm belső méretű kemencében egyszerre 8-10 pizza süthető.
Egy Ø 1540 mm belső méretű kemencében egyszerre 10-12 pizza süthető.
Egy Ø 1670 mm belső méretű kemencében egyszerre 12-14 pizza süthető.
Egy Ø 1840 mm belső méretű kemencében egyszerre több, mint 15 pizza süthető.
* A kemencék összeszerelt állapotban kerülnek leszállításra, ezért az installáció során figyelembe kell venni a méreteket és a súlyt.
* Amennyiben a kemence teljes egészében szigetelt, a struktúra külső hőmérséklete általánosságban megegyezik a környezeti hőmérséklettel, de minden esetben alacsonyabb mint 50°C
* A sütő kamra a külső fém vázzal egységet alkot
* A kamra hőmérséklet kb. 250/500 C˚.
* Semmilyen toxikus anyagot nem bocsát ki működése során.
* A kéménybe kötésnek teljes egészében meg kell felelnie a hatóságok által előírt területi szabályozásoknak. A kiáramló füst igen magas hőmérsékletű, ajánlott szigetelt, megfelelő minősítésű csövek alkalmazása a kémény kialakításnál.
* Ha a kemence napi használatban van, általánosságban 30-45 perc kell a sütési hőmérséklet eléréséhez.
* Minden kemence felszerelhető vagy rendelhető gázégővel is.
Minden modell úgy van kialakítva, hogy működő kéménybe köthető. A kémény/szellőzés bekötéseit a területi vonatkozó hatósági szabályozásoknak megfelelően kell kialakítani, mely a megrendelő felelőssége. Megrendelő felelőssége továbbá a beüzemelés elvégzéséhez szükséges helyszíni feltételek adott határidőre történő biztosítása. Az aktuális, vonatkozó szabályozásokkal kapcsolatosan érdeklődjön a területi hatóságoknál.
A pizza kemencék készültségi foka az alábbiak szerint választható (modelltől függően):
- beépíthető, falazást és további szigetelést igénylő modellek: MEC 80, Jolly Grezzo
- használatra kész, szigeteléssel és külső borítással rendelkező modellek: Universal, Jolly Rifinito, Napoli
- használatra kész, szigeteléssel és külső borítással rendelkező, mozgatható modellek: Amalfi
További információkért, árajánlatkéréssel, rendeléssel kapcsolatban keressen elérhetőségeinken!